Miért van az, hogy a kannyulak párzási szokásait taglaló állatorvosi disszertációtól és az észak-koreai műbalhétól kiindulva egyaránt a zsidóknál kötünk ki, és hobbinácik bizonygatják magukról, hogy ők nem is azok? Miért kell itthon mindenbe belekeverni ezt a nekifutásból is hatalmas baromsághalmazt? Mi szükség van arra, hogy még a csalánteába is rántás keverjünk?

Miért van az, hogy ma Magyarországon valaki csak zsidóbérenc, bérrettegő ronvérebista judeo-bolsiköcsög és hasonló frappáns infantilisan elnevezett nem-magyar lehet, ha nem ugyanazt fújja, mint a bakancsos, kopasz, hörgőrokker "bírósági papírom van róla, hogy nem náci" szalonmagyarok? Mi a büdös franc köze van ezeknek a dolgoknak egymáshoz? Mert Pörzse meg a többi nagyokos kitalálta? Mert a "díjamat kurucságból nem fogadom el" nevenincs gyatra médiaszemélytelenség ezt fröcsögi?

Hova süllyedt ennek az egykor Ady-kat, Deákokat, Kossuthokat és Széchenyiket szülött országnak az intelligenciája? Itt mindenki önként vágta a sarokba az érettségijét? Vagy ilyen sokan vették meg azt az ecserin? Hol nőttek föl a mai magyar állampolgárok, és milyen iskolába jártak, hogy önként és dalolva tiporják sárba a taníttatásukra fecsérelt gyermekéveiket? Ki volt az, aki kitalálta, hogy minden hazugság, amit eddig mondtak, és a bölcsek köve Vonáéknál van, amit a gárda őriz? Vagy akárki? - Ezek a saját kondájukban nem tudják egymásról, hogy ki a díszkan és ki az emse, a kondás meg szarik az egészbe bele. Az egyik szentkoronázik, a másik mocskoszsidózik, a harmadik földtörvénnyel haknizik végig az országon székely himnuszt dúdolva, székelyzászlóval takarózva, a negyedik meg összeesküvő zsidókra és cigányokra vadászik ukrán kiszuperált UAZ-okból - nincs ezeknek egységes céljuk, csak a saját hibbant elgondolásukból kiöklendezett magyarságuk, meg az álhagyományokat kitaláló nefossámánjaik. Az egyik nap még templomot akar visszaépíteni, a másikon már írtaná a zsidókat. Igazi csürhe, cél nélkül tántorgó részeg horda, lármázó csimpánzok gyülekezete. Ez az új Magyarország? Ehhez akarják visszacsatolni az elvett területeket? Ebbe a kulturális pöcegödörbe újabb raklapnyi szemetet?

Akinek esze van, menekül ebből a maradék országból is, mert a mindenkori kormány szabadrabol, az értelmiség elment kurvának, a kultúrát a ferdehajlamúak diktálják és minden utcasarkon zsidó hódítókkal riogatnak minket az önjelölt hannibálok. A magyaroknak megzápult az agyuk. A kilátástalanság, a kizsákmányoltság, a jövő nélküliség, a konvencionalizmus, a nonkonformizmus, a folyamatos félelemben tartás és a hamis magyarság erőltetése hányingerre ingerel minden percben. A kereskedelmi média fújja a maga hülyeségeit, sztárcsinálás folyik minden konyhában, a gyerekek előtt az a kép villódzik, hogy "tanulni minek, elég, ha divatirányzatokban fejezed ki önmagad, ne gondolkodj, majd mi megmondjuk, mit tegyél, mitől félj, kinek higgy. Felejtsd el a helyesírást, új magyar nyelvet alkotunk neked, vegyél kézműves lószart, azzal kenegesd a piros pöttyöket a valagadon". Szőjük az összeesküvés-elméleteket arról, hogy ezt a sanyarú sorsú országot mindenki meg akarja hódítani, mindenki magyar vérre szomjazik, de főleg a zsidók, kell a vizünk, kell a földünk, kell a seggünk, mert az a jövő pinája. - De most őszintén: kinek kellene innen bármi is?

Ezt az országot egyvalami veszélyezteti igazán: az a sok szemét, ami mostanra már komoly méreteket ölt. A sok hülye paraszt, amelyik kitalálta, hogy neki nem kell a zsidók pénze, ő vissza akar térni az ősközösségbe. Nem jut el a csökött agyával odáig, hogy az a gatya, amibe az import kanadai lencsétől fingik, az kínai. Nem fogja fel a mikronnyi értelmével, hogy a panellakása, ahová olcsó német hulladéksörtől részegen hazatántorog, az nem abból a megalázó fizetéséből van, amit egy multinál keresett meg, hanem hitelből, amit azért kapott, mert önerőből soha nem tudta volna megvenni. Bele se gondol, hogy a teszkós plazmatévéje meg lidlis okostelefonja sem magyar, de még az a trikolór sem, amit nemzeti érzelmektől és savanyú kurucságtól bűzlő zsidógyűlölő, de kapitalista szemléletű műmagyarságot áruló kisboltban vett. Soha még csak eszébe sem jutott önerőből megtermelni magának a kaját, inkább ment akciózni a spárba mert most matricát is lehet mellé kapni, jó lesz a gyereknek. Ott tolakodik az inzulinon nevelt vízbázisú sonkáért, meg pecsétes műtikszaros tojásért és veszi a csokit soha nem látott figurás totemállatot húsvétra. Csorgó nyállal csodálkozik a hagyományőrző piacokon, ahol félhavi fizetésébe került egy CNC-gépben „kézzel faragott” fatányér, ötezer a tökipompos és nyócezer a kürtős kalács, mert az igaz magyar, s mint olyan, legfőbb ismérve, hogy drága, kevés és silány minőségű. Mert a magyar nem az a fajta, aki a tudását ingyen adja a fajtársának. Ingyen nincs semmi, főleg nem a know-how.

Ez a mai hősmagyar, ez akarja megmondani, hogy kik a magyarság ellenségei, határozott véleménye van arról, hogy a zsidóbérenc magyar tudományos társaságok meghamisították a történelmet a kutya komcsikkal együtt, mert nem csak Jézus, de az a nyomorult Romulus és Remus is szittya széki hunok voltak, Árpád-házi nőgyógyászokkal karöltve akar alkotmányozni és vissza akarja kapni az ukrán aranybányákat. Kifejlett nemzeti öntudattól vezérelve követeli a románoktól a fajtársi székelyek autonómiáját, akik közül az értelmesebbje legszívesebben letagadná, hogy valaha is rokonok voltak. Kommersz festékmarót iszik pálinka gyanánt, mert „ecsém ezt a receptet egy sámántól tanultam, ez az igazán magyar, hazaáruló vagy, ha nem ezt iszod”. Olyan bort iszik, ami a lábgombát körömmel együtt marja le, és amit sör gyanánt fogyaszt, azt az általa bőszen tagadott középkorban az asztal alatt gyűjtötték össze és vezették az ivón kívülre. A kitalált hagyományai annyira magyarak, mint a központilag kinvezett hungarikumjaink, a határaink között világhíres rákkeltő magyar konyhaművészetünk, a sznobizmuson érlelt magyar boraink, és az a "víredet veszem, ha nem fizetsz, nyugati köcsög" vendégszeretetünk.

De ha vigad, sírva vigad, ha részeg, akkor magyar igazán, tépi őt a balsors, a víg esztendőt áruhitelből fedezi, s a múltban is a jelenben is a soha nem volt jövőt bűnhődi.

Ecce homo hungaricus.

 

D.O.N.

Szerző: D.O.N  2013.04.01. 09:00 Szólj hozzá!

Címkék: trianon magyar kuruc himnusz román revízió székely szittya hunok történelemhamisítás Jézus Szent Korona székely zászló Székely Himnusz

A bejegyzés trackback címe:

https://tudd.blog.hu/api/trackback/id/tr435186646

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása