Blogot írni  ma már divat.

Egy blog lehetőség arra, hogy az ember az értékesnek vélt gondolatait szélesebb körben is ismertté tegye. Egy bloghoz nem kell kiadót keresni, nem kell korrektorhoz küldeni, nem szerkeszti senki más, csak a szerző, nincs moderátor. A blog eszköz, mint az ősembernek a husáng - ami a szívén, az a durungján.

Gondolata minden embernek van. Saját gondolata már kevesebbeknek, értékes gondolata pedig szinte alig pár hangtalannak. Mert tömegtermelés folyik itt is, és ez óhatatlanul a minőség romlásához vezet. A gondolat előállítása a média gyártelepein folyik, amelyek azelőtt az oktatás fennhatósága alá tartoztak, azonban a civilázió gyarmatosította ezt a terra incognita-t is. A média eszközzé silányult, a csodálatos fáról letördelték az összes valamire való ágat husángnak, s néhány vesszőcskét hagytak meg csupán a józan észnek.

A blog médiaipari termék, hordozófelülete az előállított gondolatoknak.

Magyar vagyok. Ez konstans. A gondolataim az enyémek, bár kétségkívül a környezetemből származó infomációk feldolgozása révén kerültek előállításra. A saját manufakturámban dolgoztam rajtuk, nem a "média markt"-ról hoztam őket. Felelősséget vállalok értük, ha kell átdolgozom őket, az esetlegesen felfedett hibákat kijavítom.

Az un. elveszett generációhoz tartozom, éppen ezért a világot hajlamos vagyok több kétséggel fogadni, mint az utánam következők, vagy az előttem felnövők. Voltam kisdobos, de úttörő már nem. Nem tanultam már oroszt, de még a frissen átképzett tanárok oktattak német nyelvre. Alsósként még takarékbélyeget gyűjtöttem, felsőben már senkit nem érdekelt, hogy félreteszem-e a pénzem. A rendszer úgy változott meg, hogy alig ismertem a régit, de az újat nem csak én nem értettem. Végül úgy döntöttem, hogy magam járok utána.

Azóta sem értem a nyomába, megérteni továbbra sem sikerült a jelenlegit, de legalább viszonytani tudok a régihez. Ott egy ideológia volt, itt több ezer. Ott egy irány volt, itt mehet mindenki, amerre lát. Félreértés ne essék, nem visszasírom a régit, csak viszonyítok hozzá. Most bármit megismerhetek, mindenről tudhatok, még az utolsó ecuadori indián falu főutcájának kátyúiról is olvashatok az interneten, mert az információ korlátlan. Lehetek ma hindu, ha holnap sintoista leszek, tegnap pedig mohamedán voltam. Lehetek vegetáriánus az egyik héten, hogy a következőn húst zabáljak hússal, miután két hete még paleolit-diétáztam. Egyszerre lehetek hazaáruló, nemzetvédő, kommunista, liberális, bolvesik, náci, újfasiszta zsidóbérenc. Tehetek amit akarok, mert a lehetőségek földjét exportálta az USA és a new age-es, tupperware-alaptanfolyamos, agykontrollos zepter-ideológiát bármelyik sarkon ingyen megtanítják nekem. Tanfolyamok ezreit választhatom, lehetek levelezőn kohász, vagy interneten okított CNC-esztergályos. Lehetek sztár, ha nem szégyellem magam, énekelhetek, ha jó a seggem, rádióműsort kapok súlyos beszédhibámért és tévé-show-t, ha nem értek semmi máshoz. Mert mindenkinek jár a 15 perc hírnév, s lassan hét milliárdan leszünk ezen a bolygón. Ha a két értéket összeszorzom, a média el van látva alapanyaggal évezredekre.

Ma már lehetek "igaz magyar" is.

Mert eddig csak "mezei magyar" voltam, megtévesztve a Magyar Tudományos Akadémia és az alattomosan támadó világuralomra törő közelebbről meg nem határozott hatalom által. Minden bokorból les rám az elnyomó zsidó propaganda, az országomat Jeruzsálemben magyarra tanított nebulók készülnek MOSZAD-fedésben elfoglalni. Beszivárognak a bőrünk alá, és elsorvasztanak minket a gyáraikban, pénzünket elszedik a plázáikban. Mert nem csak a Habsburgok, hanem a középkori spanyol királyok is ellenem szövetkeztek, mikor őseimet Dél-Amerikában Kolumbusz Kristóf felfedezte. Eltitkolták előlem, hogy Jézus anyja népemet az engesztelők népének nevezte, s a Pilisben van a Föld szívcsakrája, melynek őrzésére mi vagyunk hivatottak. Becsapták népemet saját vezetői, s elhitették velem az iskolában, hogy nyelvem a finnugor nyelvcsaládból egy. Szenvedő honfitársaim vérét vették, hogy ezt a titkot elfedjék vak szemem elől, csak azért, hogy leköpve érezzem magam, s minden reggel magamra csatoljam a cilíciumot.

Mégis a megváltás egy kattintásra van tőlem, s ha úgy akarom, holnaptól végre újra "igaz szittya magyar" lehetek. Valódi kuruc, őszinte hun, Attila méltó utóda, isten karikás ostora. Az interneten gombamód szaporodnak a magyarság újra felfedezett (eddig szigorúan elhallgatott) történelmét ismertető oldalak. Könyvesboltok polcai roskadásig telnek a felkent sámánok, krónikások és veterán villamosmérnökök látomásaitól, melyekben a szűzanya, az angyalok, vagy egy szabadon választott, de szigorúan keresztény álomalak a magyarság igaz történetét diktálta le. Táborozhatok "igazi" jurtában, viselhetek "eredeti" ősmagyar viseletet (made in china - mert ugye mi onnan - is - származunk), nyilazhatok, bőrdíszművezhetek, tűzzománcozhatok, vesszőt fonhatok, lovagolhatok, és elmehetek évente kurultájozni a többi ősi néppel Bugacra, hogy ott aztán a paraszt-aikidót jól begyakoroljam, a koppány-kung-fu-val együtt. Vehetek igazi magyar tarsolyt, tegezt meg íjat, faraghatok ősi módszerekkel, nyereg alá tehetem a növekedési hormontól mentes húst, ehetek kézműves sajtot, házi kolbászt és bio zöldséget horror áron, mert magyarnak lenni nem olcsó. Nem elég, hogy eddig mindenki hazudott, az igaz tudásért a gatyámat is oda kell adnom, különben maradhatok elbutított zsidórabaszolga olcsón.

Szóval merjek "igaz magyar" lenni, ne adjam a pénzem a kizsákmányoló zsarnokoknak, hanem adjam azt a pár forintot az igazság letéteményeseinek. Az "igaz magyarok" követeinek, a népünk megmentőinek, Koppány zabigyerekeinek, a nagymedve kis bocsainak, a megvilágosodott éjjeliőröknek.

Köszönöm, de nem.

Inkább indítok egy blogot, mert az ingyen van. Csak az időmet szánom arra, hogy az egész neoturáni bandát leleplezzem. Az "igaz magyarok" hazugságaira akarok fényt deríteni. Arra az igazi nemzetárulásra, amit ők kiáltanak minden olyan szóra, ami érdekeiket sérti. Arra a hatalmas mennyiségű műtrágyára, amivel a magyar Ugart szennyezik. Arra a szerénytelen megtévesztésre, pofátlan ferdítésre, amit elkövetnek a saját nemzetük ellen. Ők a magyarság igazi ellenségei, "hamis tanítók, akik romlásba döntő tévtanokat terjesztenek" (2Pét 2.1).

 

D.O.N.

Szerző: D.O.N  2013.02.08. 00:43 Szólj hozzá!

Címkék: trianon magyar kuruc himnusz revízió szittya szívcsakra történelemhamisítás Habsburg MTA MOSZAD

A bejegyzés trackback címe:

https://tudd.blog.hu/api/trackback/id/tr155068667

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása